De Schuur Schapenstal

Uw event in De Kaleihoeve

Van bedrijfsevent tot familiebijeenkomst, De Kaleihoeve is de uitgelezen locatie voor alle mogelijke types evenementen. In de warme, gemoedelijke sfeer van deze volledig vernieuwde hoeve geniet u van alle luxe en faciliteiten om uw gasten in stijl te ontvangen.

  • Schuur met twee sfeervolle eventruimtes
  • Binnenzwembad en sauna
  • Overnachting voor 30 personen
  • Grote tuin en terras met buitenkeuken
  • Ruime parking
  • Alles is volledig nieuw
  • Gratis wifi
  • Vrije keuze catering en drank
De Schuur Barzaal
Privéfeesten

Verjaardagsfeest of jubileum, babyborrel of communie, familiereünie … De Kaleihoeve ontvangt u met open armen! We voorzien uw aankomst op vrijdag en nemen pas op zondagavond terug afscheid. Zo kunt u in alle rust uw feest voorbereiden en alle voorzieningen uitproberen. Plonzen in het binnenzwembad, petanquen in de tuin of gezellig barbecueën … genieten staat in De Kaleihoeve altijd voorop!

De aanwezige faciliteiten (frigo’s, geluidsinstallatie,…) vormen de ideale basis voor een onvergetelijk feest, de aankleding en formule kiest u zelf. Catering, dranken en meubilair zijn dan ook volledig vrij te kiezen. Comfortabele overnachtingen maken de ervaring helemaal compleet.

Uw familiefeest in De Kaleihoeve?
Teambuilding

Een brainstorm buiten de bedrijfsmuren of een studiedag rond nieuwe evoluties … ze kunnen wonderen doen voor de creativiteit en inspiratie van uw medewerkers. Onze Schuur beschikt over de modernste technische faciliteiten, gratis wifi en een eigen geluidsinstallatie.

Ook om het nuttige aan het aangename te koppelen bent u hier absoluut aan het juiste adres. Lekker lunchen kan via eigen catering, maar even graag zorgen wij ervoor. ’s Avonds is het zalig ontspannen bij een barbecue of een spelletje petanque. Na een verkwikkende overnachting en een heerlijk ontbijt is uw team weer helemaal opgeladen!

Uw teambuilding in de Kaleihoeve?
Bedrijfsevents

Een exclusieve productvoorstelling, een stijlvol klantenevent of een inspirerend seminarie, in De Kaleihoeve kan het allemaal! U beschikt over de nieuwste faciliteiten en u heeft de vrijheid om de ruimte in te richten en aan te kleden volgens uw stijl en concept.  

U kunt samenwerken met de traiteur van uw keuze of een beroep doen op onze diensten voor catering en dranken. Na een geslaagd bedrijfsevent wachten 30 opgemaakte bedden u en uw gasten op voor een deugddoende nachtrust!

Uw bedrijfsevent in de Kaleihoeve?
Events
Events
Events