De Kaleihoeve

Kaleihoeve en
omgeving

Tot enkele jaren geleden was de Kaleihoeve in het landelijke Bavikhove een bloeiend veebedrijf. Toen de eigenaars met pensioen gingen en verhuisden, kwam de hoeve leeg te staan en was het lot van deze prachtige site onzeker.

Bob en Korien, de nieuwe eigenaars, lieten er echter geen gras over groeien. Ze renoveerden de voormalige woning tot het prachtige vakantiehuis dat nu plaats biedt aan 14 gasten.
De oude koeienstal werd volledig afgebroken en heropgebouwd in een warme, landelijke stijl. Deze schuur doet nu dienst als polyvalente ruimte met binnenzwembad en sauna.


Het is heerlijk vertoeven op de Kaleihoeve. De grote tuin biedt oneindig veel mogelijkheden om te spelen en te ravotten. Op de petanquebaan kunnen jong en oud zich uitleven en het competitiebeest in zichzelf loslaten.
 
De volledige site kan afgesloten worden om de veiligheid van u en uw gasten te waarborgen.

De Kaleihoeve

“Een persoonlijke ontvangst maakt zoveel verschil.”

Wij staan erop om u steeds persoonlijk van dienst te zijn. Een woordje uitleg, een babbeltje, een bericht om te vragen hoe uw feest of verblijf verloopt,… we leggen u en uw gasten met plezier in de watten. Die huiselijke sfeer en gezelligheid voelt u in alles op de Kaleihoeve.

De Kaleihoeve

“Tijd en ruimte om te ontdekken en te beleven”

Ook rond de Kaleihoeve bruist het van de activiteiten en bedrijvigheid. Wenst u tijdens uw verblijf ook de omgeving te verkennen, dan helpen we u graag verder.

De Leiestreek is een prachtige setting voor fietsers en wandelaars. Langs het water geniet u van de vele verrassende vergezichten en verborgen parels.
 
Hebt u het liever wat levendiger, dan zijn Kortrijk of Rijsel meer dan het bezoeken waard. Op minder dan een halfuur bent u in één van deze shoppingparadijzen.

Ook een bezoekje aan de nabijgelegen brouwerij ‘Bavik’ is absoluut de moeite!

De Kaleihoeve